Beoordelingen van La Cubanita Tiel

Recente recensies van La Cubanita Tiel

5 sterren na 69 reviews

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over het algemeen goed. Niet alles warm.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zag er allemaal weer super uit en we hebben heerlijk gegeten!

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Per email wat vragen gesteld, kreeg snel en prettig antwoord. Vervolgens bestelling geplaatst, deze is helemaal naar wens afgehandeld. Heerlijk gegeten.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit. Lekker! Tip: verpak de gerechten iets beter, zodat het langer warm blijft.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk!!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, alle sausjes zaten appart en stond duidelijk vermeld voor welk gerecht het was

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tapas in Tiel: wij zoeken in Tiel en beginnen bij "La Cubanita". Bezorging: 's Middags al de bestelling gedaan en gevraagd om om 19.30u te bezorgen (extra gemeld bij de opmerking, want al eerder meegemaakt bij een ander restaurant dat men direct aan de gang gaat). Bezorging was al om 19:15u, gelukkig waren we net op tijd klaar, maar 15 minuten later was voor ons fijner geweest ivm kids die naar bed gaan. Het eten werd bij de voordeur neergezet, en er werd goed afstand gehouden. We hadden 1 'tapasbox warm' en 2 losse tapas gerechten. De bijbehorende sausjes werden keurig apart geleverd in bakjes en daarop was beschreven welke saus waarbij hoort. Kwaliteit: Gelijk het eten uitgepakt om te nuttigen, maar al het eten was lauw. Zowel in de plastic tapasbox als de aluminium bakjes. Dat laatste verwacht je niet, bij andere restaurants waren gerechten uit alu-bakjes goed heet. De champignons waren tegen het rauw aan en hadden beter doorbakken kunnen worden. Lauwe varkenshaas, proeft

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Leuk versierd ook ivm een jarige. Zolang we niet ter plekke daar kunnen eten, is tapas afhalen een goed alternatief. Ook al wonen we niet in Tiel :)

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, vriendelijke bezorging, heerlijk eten en belangrijk: als het eten komt is het heerlijk warm!!! Top!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snel bezorgd, voelde alsof we uit eten waren

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was top. We hebben genoten.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Besteld om af te halen. Werkte prima. Netjes op tijd klaar. En super lekker gegeten! Fijn dat we zo toch uit eten kunnen thuis met La Cubanita :)

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima eten, snelle service. Gerechten mogen wel iets meer ehm... sprankeling hebben

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd, netjes op tijd en het was heerlijk! Maar ik mis het om in het restaurant te zitten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van de tapas was heel goed, maar helaas is er geen moeite gedaan om de warme tapas warm te houden in een speciale verpakking. Hierdoor waren deze al heel snel lauw. Daarnaast ontbrak de door ons bestelde en betaalde tapa manchego in de tas. De bezorging was wรฉl keurig op de gevraagde tijd en werd met een vriendelijke glimlach overhandigd.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ondanks dat thuis tapas eten toch echt een heel andere beleving is dan het eten bij la cubanita zelf, met de heerlijke cocktails, gezellige muziek en het zonnetje op het terras, hebben we ook thuis genoten van de tapas die we konden afhalen. Ook de service met een glimlach hebben we zeer gewaardeerd. Kleine tip, bij meerder gerechten was het toch een uitdaging om de sausje bij de gerechten te matchen. Wellicht zouden stickers met de hele naam van de saus, of cijfer en letter combinaties, die dan op het gerecht en de saus hetzelfde zijn, of op de bon en de saus dit makkelijk kunnen maken. Ga zo door, jullie zijn kanjers! Tot ziens!!!

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling afgehaald, helaas waren ze alleen de carpaccio vergeten bij de bestelling maar verder was het heerlijk net of je bij lacubanita zelf zat te eten!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In verhouding zijn de porties een stuk kleiner dan in het restaurant zelf, verder was het vlees nogal droog. Alles was ook lauw/koud. Best zonde als je voor 65 euro hebt besteld en er naar uit keek.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten. Bezorging ook prima qua tijd. Puntjes ter verbetering: Minder plastic (afvalverpakking); Warme tapas hadden warmer gekund; Sausjes waren enigszins een puzzel (wat is wat). Maar zeker voor herhaling vatbaar!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed!

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, compleet met bijpassende sauzen en bij thuiskomst nog lekker warm!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Genoten :) Bestelling werd snel geleverd, top!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Natuurlijk is niets zo lekker als gewoon in het restaurant kunnen eten. Helaas zat jullie heerlijke aioli / tapanade niet bij de broodbestelling :( per ongeluk vergeten? Waar jullie niks aan kunnen doen maar het hoofdkantoor snel moet fixen is weer die heerlijke uiensaus bij de kaaskroketjes doen! Het persoonlijke kaartje en 2 blikjes drinken erbij was een erg leuke attentie, sterkte in deze tijden en hopelijk tot snel! WINNEN

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben echt heerlijk genoten van het eten en het werd echt super snel bezorgd. Het warme gedeelte van de tapas was iets teveel afgekoeld toen het bij ons aankwam, maar dit zal mogelijk komen door de koude temperatuur buiten. Voor ons nog steeds een echte aanrader en zeker in tijden van Corona willen wij de ondernemers in Tiel blijven steunen.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super verzorgd en heerlijk gegeten ๐Ÿ‘Œ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In het restaurant is (logischerwijs) beter dan thuis. Vond het dit keer wat taai droog en monotoon. Sommige gerechten waren absurd duur in verhouding met de grote van de portie. Lekker eten in het restaurant is prima, thuisbezorgen is een tegenvaller.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten & super personeel! Echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

In deze corona tijd wil je de ondernemer toch steunen, dus hebben we take a way gehaald bij jullie. Normaal is het eten geweldig ,maar helaas was dit nu niet zo. We hadden het gevoel dat het uit de magnetron kwam. Sommige gerechten waren lauw en taai . Jammer hoop de volgende keer weer gewoon in het restaurant te eten.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service. Ruim op tijd, alles warm en prima op smaak. Het persoonlijke bedankje welke ook nog eens handgeschreven was, vonden wij echt mooi! We gaan vaker bestellen! ๐Ÿ‘Š๐Ÿป๐Ÿ’ช Houd vol en succes in deze moeilijke periode ๐Ÿ‘Š๐Ÿป

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! We hebben genoten . 1 verbeterpunt, misschien een idee om ipv plastic, iets van aluminium te doen zodat je het warm kunt houden in de oven. Dan kun je nog langer genieten van de warme tapas.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaken waren als vanouds, maar bijna alle gerechtjes waren al afgekoeld, zo jammer! Slappe friet, nee, niet lekker. Hopelijk mogen jullie snel weer open, we eten liever in het restaurant, dan krijg je alles lekker loeiheet!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd. Razendsnel en overheerlijk

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Voor herhaling vatbaar. Leuke bezorgster๐Ÿ˜€

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke bediening tijdens het afhalen. Koude sausjes apart in een tas, warme gerechten ook in een aparte tas, handig en slim! Eten was erg lekker en een box van โ‚ฌ12,50 is echt genoeg voor 1 persoon. Dikke aanrader!

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Afhalen is toch minder leuk als er lekker bij gaan zitten maar het was net zo lekker thuis dus zolang het alleen zo kan, afhalen zeker een optie!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op tijd en het eten was nog lekker warm! Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten maar jammer dat bij het brood de aoli en de tapenade ontbrak. Kunnen de warme gerechten niet in een tasje, nu krijg je het opgestapeld in je handen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De hapjes waren smakelijk bereidt, wel erg weinig, vooral de spareribs en de varkenshaas met spek was minimaal. Het was erg onduidelijk bij welk gerecht welk sausje hoorde. Bij het afhalen is het ongezellig dat er fietsen en dozen in het restaurant staan. De bediening was erg aardig.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Alleen portie te klein๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘๐Ÿป

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op tijd, alleen was jammer genoeg het warme eten al deels koud. Verder was het eten wel lekker.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Andere gerechten gekregen dan besteld

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten vanavond. Bezorging was mooi op tijd. Blijft heerlijk, die tapas :-)

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede service snel bezorgd en heerlijk eten! En super leuk een kaartje erbij! Voor herhaling vatbaa!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was goed, alleen was niet alles even warm.. Verder vind ik het jammer dat er niet bij de gerechten staat hoeveel stuks er in een portie zitten. Wij dachten op de meeste foto's 4 stuks te zien, maar dat was in werkelijkheid soms maar 2 of 3. Dat geeft een vertekend beeld en verwachting.. als we het geweten hadden, hadden we wat meer besteld.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker. En net zo goed verzorgd als dat je er zou zitten. Jammer dat je niet alles kunt bestellen wat je, wel zou kunnen bestellen als je in het restaurant zou zitten. Maar super dat er nu ook besteld kan worden voor thuis.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwam mooi op tijd en was netjes ingepakt eten was lekker

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Net als anders, we hebben er van genoten het altijd perfect Bedankt !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk maar dat ik bijna 2 uur op mijn bestelling moest wachten vond ik veel te lang. Ik zal om deze reden ook niet meer bestellem bii Cubanita en wachten tot het restaurant weer open is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het online ingeven wat we in de de Boxen wilden ging prima maar het plaatsen van de bestelling/ afrekenen ging in eerste instantie niet. Helaas werd er geen geen melding gedaan waarom niet. Bleek dat er vanwege drukte In de keuken / het bezorgen er op dat tijdstip even niet online besteld kon worden tot een bepaalde tijd. Na deze tijd ging het bestellen direct goed. (Deze info kregen we via een insider) Het eten was heerlijk, alleen niet duidelijk welke sausjes bij welke tapas hoorde..... Misschien etiketjes erop wat waarbij hoort ?

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer prima! Tot snel :-)

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, maar wel duur. Bestelling was incl brood, maar helaas kreeg ik die er niet bij. Bezorging was wel redelijk snel.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en lekker eten. Maar voor tapas zeer prijzig. 3-4โ‚ฌ voor een gerechtje. Je zit al snel in de prijzen wil je een beetje vol zitten. Levering prima en eten was warm.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

stuk voor stuk heerlijk!!!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top geregeld ! Wat tips .... de sausjes die er los worden bij gedaan โœ… iets duidelijker aangeven waar ze bij horen ๐Ÿ˜Š Voor de rest smaakte het geweldig zoals we van jullie gewend zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel vriendelijke bezorger, tijdig bezorgd, warm en lekker eten, zoals we gewend zijn! Was prima. Het bestelproces was moeizaam. Fijn contact over gehad met Dayara. Complimenten voor de oplossingsgerichtheid. Hopelijk heeft het hiermee andere klanten niet belemmerd om te bestellen :)

Reactie van La Cubanita:Beste Elisa, Allereerst bedankt voor je bestelling en je support hiermee. Ik ben blij om te horen dat het naar wens was voor jullie! We begrepen dat er door een bankstoring landelijk wat moeilijkheden zijn geweest bij de bestelprocedure. Een volgende keer zou het vlekkeloos moeten werken. ;) Liefs, La Cubanita Tiel